Ghd Rettetang Oslo
Ghd Rettetang Oslo
NOK2,168  NOK1,160
Du får 46% avslag
Ghd Rettetang Pa Nett
Ghd Rettetang Pa Nett
NOK2,400  NOK1,424
Du får 41% avslag
Ghd Rettetang På Nett
Ghd Rettetang På Nett
NOK2,400  NOK1,264
Du får 47% avslag
GHD Rettetang Pen in Rosa
GHD Rettetang Pen in Rosa
NOK1,944  NOK1,136
Du får 42% avslag
Ghd Rettetang Pris
Ghd Rettetang Pris
NOK3,120  NOK1,264
Du får 59% avslag
GHD Rettetang Rød ønske
GHD Rettetang Rød ønske
NOK2,000  NOK1,064
Du får 47% avslag

Gjeldende betingelser

?

Betingelser for bruk

Kjøpsbetingelser

Velkommen til vår GHD Rettetang nettbutikk! Out Nettstedet og dets samarbeidspartnere tilby sine tjenester til deg i henhold til Følgende conditions.If du besøker eller butikk innenfor dette nettstedet, må du akseptere disse conditions.Please lese dem nøye.

PERSONVERN

Vennligst les vår personvernerklæring, som også regulerer ditt besøk på våre nettsider, for å forstå vår praksis.

ELEKTRONISK KOMMUNIKASJON

Når du sjekker ut nettsiden eller send e-post til oss, er du kommuniserer med oss ??elektronisk. Du samtykker til å motta kommunikasjon fra oss elektronisk. Vi vil kommunisere med deg via e-post eller ved å poste meldinger på dette nettstedet. Du er enig med alle avtaler, uttalelser, avsløringer og annen kommunikasjon som vi gir deg elektronisk tilfredsstille juridiske krav om at slik kommunikasjon være skriftlig.

COPYRIGHT

Alt innhold på dette nettstedet, som tekst, grafikk, logoer, ikoner og bilder tilhører Out nettstedet eller dets innhold leverandører og beskyttet av internasjonale lover om opphavsrett.

VAREMERKER

Out Nettstedet er varemerker og kjole kan ikke brukes i forbindelse med noe produkt eller tjeneste som ikke Out Website 's, på noen måte som er egnet til å skape forvirring blant kundene, eller på noen måte som nedvurderer eller diskrediterer Out Nettstedet. Alle andre varemerker som ikke eies av Out nettstedet eller dets datterselskaper som vises på dette nettstedet tilhører de respektive eierne, som kan eller ikke kan være tilknyttet, tilknyttet eller sponset av Out nettstedet eller dets datterselskaper.

Ansvarsbegrensning

Under ingen omstendigheter og under ingen juridisk eller rettferdig teori, enten i tort, kontrakt, objektivt ansvar eller annet, skal nivas.no. eller noen av dets ansatte, direktører, ledere, agenter, selgere eller leverandører være ansvarlig overfor deg eller noen annen person for noen indirekte, spesielle, tilfeldige eller indirekte tap eller skader av noen art som følge av eller i forbindelse med bruk av eller manglende evne til å bruke nivas.no nettsted, inkludert, uten begrensning, erstatning for tapt fortjeneste, tap av goodwill, tap av data, arbeid stans, nøyaktighet av resultater, eller datamaskin svikt eller funksjonsfeil, selv om en autorisert representant for ghdstraighteners -australian.net. har blitt informert om eller burde ha visst om muligheten for slike skader. Under ingen omstendigheter vil nivas.no. være ansvarlig for eventuelle skader utover avgifter som betales av deg i forbindelse med din bruk av området i løpet av seks måneder forut for den dato da kravet oppsto.

Order Aksept

Vær oppmerksom på at det kan være enkelte bestillinger at vi ikke kan akseptere og må avbryte. Vi forbeholder oss retten til, etter eget forgodtbefinnende avslå eller annullere enhver ordre eller annen grunn. Noen situasjoner som kan resultere i for ditt blir kansellert inneholde begrensninger på antall tilgjengelige for kjøp, unøyaktigheter eller feil i produkt-eller prisinformasjon, eller problemer identifisert av våre kredittkort og svindel unngåelse avdeling. Vi kan også kreve ytterligere kontroller eller informasjon før akseptere hvilken som helst rekkefølge. Vi vil kontakte deg dersom hele eller deler av bestillingen din er kansellert, eller hvis ytterligere informasjon er nødvendig for å akseptere bestillingen.

Prisinformasjon

Mens nivas.no. tilstreber å gi nøyaktige produkt-og prisinformasjon, priser eller typografiske feil kan forekomme. nivas.no. kan ikke bekrefte prisen på en vare før du bestiller. I tilfelle at et element er oppført på en feil pris eller feil informasjon på grunn av en feil i priser eller produktinformasjon, nivas.no. skal ha rett til etter eget forgodtbefinnende avslå eller annullere enhver ordre for det elementet. I tilfelle at et element er mis-priset, nivas.no. kan, etter eget skjønn, enten kontakte deg for instruksjoner, eller kansellere bestillingen og varsle deg om slik kansellering.

Force Majeure

Selgerne skal ikke holdes ansvarlig for forsinkelser i forsendelsen eller ikke-levering av varene på grunn av krig, jordskjelv, alvorlig flom, brann og andre Force majeure årsaker avtalt av begge parter. Skal imidlertid Sellers informere kjøpere av fax / telex, umiddelbart av slike forekomst og innen fjorten dager etterpå, skal sende med flypost til kjøperne for deres aksept et sertifikat utstedt av vedkommende myndigheter på stedet der ulykken inntreffer som bevis . Under slike omstendigheter Sellers, derimot, er fortsatt forpliktet til å treffe alle nødvendige tiltak for å fremskynde levering av varene. I tilfelle sen levering overstiger ti uker skal Kjøpere har rett til å kansellere denne kontrakten.

Voldgift

Dersom partene ikke å løse tvisten innen 30 dager etter at slik tvist oppstår, samtykker de å sende tvisten China International Economic and Trade Arbitration Commission for voldgift som skal utføres i samsvar med Kommisjonens voldgift regler som gjelder på tidspunktet for søknad om voldgift. Den voldgiftsavgjørelser er endelige og bindende for begge parter.

Generell

Denne Avtalen utgjør den fullstendige avtalen mellom partene og erstatter alle tidligere avtaler og representasjoner mellom dem. Overskrifter som brukes i disse vilkårene for bruk er kun for referanse og på ingen måte definere eller begrense omfanget av den delen. Hvis noen bestemmelse i denne Avtalen viser seg å være umulig å håndheve en eller annen grunn, skal en slik bestemmelse reformeres bare i den grad det er nødvendig å gjøre det håndheves, og de andre vilkårene i denne avtale skal forbli i full kraft og effekt. Konkursen i nivas.no. å handle med hensyn til brudd på denne avtalen av deg eller andre, utgjør ikke en fraskrivelse og skal ikke begrense nivas.no rettigheter med hensyn til slike brudd eller eventuelle påfølgende brudd. Denne avtalen skal reguleres og tolkes i henhold til loven, uten hensyn til konflikter mellom rettsprinsipper. Enhver handling eller prosedyre som følge av eller er relatert til denne avtalen eller din bruk av dette nettstedet må bringes i retten, og du samtykke til den eksklusive personlige jurisdiksjonen til slike domstoler for GHD Rettetang
Tilbake